City: Варна, България
ПОКАНА
ЗА УЧАСТИЕ В ИНФОРМАЦИОННИ ДНИ
ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ КЛЪСТЕР „КУЛИНАРНИ ИЗКУСТВА И ГОСТОПРИЕМСТВО“
в рамките на проект: BG161PO003-2.4.01-0021-C0001 “Устойчиво развитие на клъстер „Кулинарни изкуства и гостоприемство”
УВАЖАЕМИ/МА Г-НЕ/Г-ЖО,
Асоциация „Кулинарни изкуства и гостоприемство“ има удоволствието да Ви покани да участвате в информационни дни за представяне на клъстер „Кулинарни изкуства и гостоприемство“, които ще се проведат в гр. Варна, на адрес: ул. „Оборище“, № 13А, бившата сграда на Енергоразпределително дружество (до III-та гимназия), етаж4, зала 408 на 22 януари 2014 г.(сряда) от 10,00 ч., в гр. Лозница на 23.01.2014г. от 10,00ч., ул."Дружба"№31, в гр. Добрич, на 29.0.2014г., 10,00ч., ул."България"№3, гр. Шумен, 30.01.2014ч., 10,00ч., хотел "Контеса".
Клъстер “Кулинарни изкуства и гостоприемство” е създаден под формата на сдружение с нестопанска целс наименование – Асоциация “Кулинарни изкуства и гостоприемство” (АКИГ). Учредители и членове на клъстера са над 15 организации с доказан опит в областта на туризма и услугите, сред които Висше училище „Международен колеж” - Добрич, Кулинарна Академия HRC, профилирана гимназия по туризъм, туроператорски агенции, фирми, заети в туристическия сектор, експерти в областта на кулинарията и гостоприемството и т.н. Обединявайки усилията на всички заинтересовани страни, Клъстер „Кулинарни услуги и гостоприемство” подкрепя създаването и предлагането на продукти и услуги в областта на кулинарията и производството на висококачествени хранителни продукти в духа на българските традиции и следвайки световните тенденции. Една от основните цели на клъстера е да наложи българската кухня като уникална туристическа атракция и да подпомага развитието на кулинарен туризъм в България с висока добавена стойност.
В рамките на информационния ден ще бъдат представениклъстера и неговите членове; клъстернитедейности; направленията, в които клъстерът работи и целите, които си поставя. Ще бъдете запознати също с предимствата и ползите от членство в обединението. Дискусионните сесии са обединени около направленията ресторантьорство, кулинария и туризъм като целта им е идентифициране на иновации в кулинарията и кулинарния туризъм, които могат да бъдат възприети на българския пазар.
Събитието се провежда в рамките на проект BG161PO003-2.4.01-0021-C0001 “Устойчиво развитие на клъстер „Кулинарниизкуства и гостоприемство”, Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № К-02-11/26.07.2012 г., който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособносттана българската икономика” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез „Европейски фонд за регионално развитие“ и от националния бюджет на Република България.
За допълнителни въпроси и информация:гр. Добрич, ул. „България“, № 3, офис № 4
тел. 058/65 56 26, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОЧАКВАМЕ ВИ!
С уважение,
Павлина Алексиева,
Председателна УС
На Асоциация „Кулинарни изкуства и гостоприемство“
Пон | Вт | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|---|---|---|---|---|---|
1 |
2 |
3 | ||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |